Inventory Management

CRIBMASTER INVENTORY MANAGEMENT SYSTEMCRIBMASTER INVENTORY MANAGEMENT SYSTEM

Al onze voorraadbeheer-oplossingen starten bij de CribMaster Inventory Management System-software. Of uw implementatie nu de opslag van een paar automaten op de werkvloer omvat of het automatiseren van elk werkmiddelenmagazijn in uw onderneming, hetzelfde krachtige platform biedt ondersteuning aan uw volledige workload. De software in elk apparaat is aangesloten op één enkele database, waardoor u een uitgebreid overzicht krijgt van uw indirecte materiaalstroom, zelfs met verschillende apparaten en sites.

Cribmaster bouwt de meest krachtige software door het design zo flexibel mogelijk te maken. Met aanpasbare database-velden, 27 unieke soorten transacties, en bijna 200 rapporten, kunt u het hele systeem configureren op basis van uw bedrijfsprocessen.

Veel van de huidige softwarefuncties zijn het resultaat van een nauwe samenwerking van Cribmaster met hun klanten. Onze ervaren software engineers brengen regelmatig verbeteringen aan om klanten te helpen bij het aflijnen van nieuwe business intelligence en het verbeteren van hun processen.

Investeer in een platform; licentieer alleen de apparaten die u nodig hebt
De enige vereiste voor het uitvoeren van het CribMaster Inventory Management System is een database. Vervolgens selecteert u de applicaties die passen bij uw behoeften. Als u meer toepassingen wil, kan u gewoon incrementele licenties toevoegen voor andere toepassingen en apparaten.